Om oss

Grensekatalogen.no er en norsk søketjeneste som skal hjelpe nordmenn med å finne bedrifter, tjenester og produkter i Sverige enkelt og gratis. Et enkelt verktøy som hjelper nordmenn å spare penger og handle smartere, bedre kjent som grensehandel.

Vår ambisjon er å være en omfattende katalog for nordmenn, både besøkende og de som bor i Sverige, som ønsker å handle, oppleve og spare penger i Sverige. Vi selger ikke produkter på selve siden, men formidler i stedet butikkenes og bedriftenes tilbud direkte til deg som kunde.

Svenske bedrifter som ønsker å stå på Grensekatalogen mot nordmenn med blant annet presentasjon, bilder og lenke til nettsiden betaler en årlig avgift for medlemskap.

På siden har vi også publisert flere nyttige artikler med nødvendig informasjon og tips om shopping i Sverige, informasjon om hva du bør vurdere og de ulike prisforskjellene.

Grensekatalogen har hovedkontor i Sverige og ligger i Uddevalla, en by godt besøkt av våre norske naboer. Uddevalla ligger cirka 250 kilometer fra Oslo.

Har du spørsmål, når du oss enklest på info@grensekatalogen.no eller på +46 522 58 58 58 mellom 09:00 og 15:00 på hverdager.